dinsdag 7 april 2009

De Merel

Weeral met veel volk, Rudi D. uit Wuustwezel is ook van de partij. Vorige week nog met griep in bed, deze week op de fiets voor zijn eerste rit.

De rit begint net als vorige week langs de Ploegsdijk, Krekelbergstraat en dan naar de Truyen-familie. Thomas A maakt hier nog ergens een mooie koprol, maar dat was niet de bedoeling.

Via de Groene Linden komen we in de Merel. Kris K is hier vorige week al gaan verkennen met zijn vrouwen en wil ons ook zijn toertje laten zien. Niet zo erg, al had een orginelere aanloop wel gemogen.

Onderweg gebeurt er niet zo heel veel, Tom T legt er even de pees op, Kris K krijgt een steen tegen zijn been, Wim E (dieje van de zonnepanelen) maakt ergens een tuimelpartij en achteraf blijkt dat Mil D en Jan A nog moeten wennen aan hun taak als scheidsrechter. Momenteel worden er nog geen strafpunten gegeven. De heren wilden wel dat er in het verslag werd vermeld dat men een echt achterlicht verwacht en niet iets dat meer lijkt op een dovende kaars. Door sommigen wordt er niet zo nauw gekeken, een rood licht betekent dat er moet gestopt worden!

Tussen de Schotensteenweg en de E19 komen we de B-ploeg nog tegen met stukken. Een kettingbreuk, die wel hersteld kon worden door de mannen.

De brug over en naar de Rommersheide. Het begint stilaan donker te worden en Kris K weet nog een goede eindspurtstrook liggen, op naar het MD dus. De spurt verloopt zoals steeds over een lange lengte daar en Tom T weet weeral te winnen, ditmaal voor KaDee en ondergetekende. Jan M werd het slachtoffer van een aanrijding langs achteren (Sven L was blijkbaar de dader), Wim E had dan weer superbjenen, maar pas na den bareel.

Na Stijn B vorige week, werd deze afgelost door die andere sponsor, Wim E. Mogen we volgende week Hugo K of David DK verwachten? Of dagen ze alle 4 op? Wie zal het zeggen!

1 opmerking:

  1. Hey Bartje, da van die superbenen da was pas na nen Leffe of 5!

    BeantwoordenVerwijderen