dinsdag 27 maart 2012

Openingsrit

43 bikers vertrekken op de Gemeenteplaats. Vijf nieuwe gezichten bij de Ladies, dus de mond-aan-mond-reclame heeft wat uitgehaald. De A's vertrekken met 21 om eerst de lokale grond- en wegeniswerken te bezoeken. Na dit kort informatief intermezzo dient er natuurlijk ook nog wat gefietst te worden.

Net voorbij het zakkenkot laten we het Uilenbos en de put van Wezel rechts liggen om een lang vrij stuk aan te snijden, waar iedereen zijn gang kon gaan. Hier werd al snel duidelijk dat ik niet de enige was die de voorbije maanden niet alleen naar zijn favoriete stuk tweewieler gekeken had. Ook maakten we van de gelegenheid gebruik om de Franciscanessen van Gooreind een bezoekje te brengen.

Jan M, die denkt geen binnenbanden meer nodig te hebben, had er niet bij stilgestaan dat die melk om te sokken wel eens kan opdrogen. Gezien het een korte rit was, moest het maar 2x bijpompen.

Stefke Bots, die zijn overstap maakte van de B naar de A-ploeg, toonde een schoolvoorbeeld van hoe je een straat NIET oversteekt. Dit is mss wel het meest gele vakje dat we de laatste jaren uitreikten, maar deze laatste was toch wat verbaasd ...

By Kris K