dinsdag 13 september 2011

SLOTRIT

Traditioneel is zo'n slotrit geen topper - deze keer was het niet anders... Wel werd de derde 29er van het seizoen gespot tijdens een Brachtse Bikersrit, in één keer het hoogtepunt van de rit.

Verder valt er niet veel te leuteren, buiten het feit dat naast de B-ploeg ook de Ladies ons vergezelden. Bart H (de officieuze B-ploeg voorzitter) was dan misschien weer de grootste afwezige.

We dalken een beetje op den dijk, rijden naar het Vel, doen het Kooldriesparkske aan, maar dit keer in een extended version by the President of the United States of the Brachtse Bikers. Vaart over, even temporiseren naar het Merelhuisje (al hadden anderen misschien verwacht dat we naar den Trap reden). In het Merelhuisje trakteerde de kas ons allen op één rondje, het andere rondje werd door jezelf betaald!

Buiten nen echte Hoegaarden is het Merelhuisje ook geen optie als vaste plaats want ook naast het café is er niets te zien.

In de Kroon werden we door Jeanine onthaald met verse chips, kaas en mosterd! Lang leve Jeanine! Kris plaatste weer zijn obligate speech en ook de prijsuitreiking geschiedde.

Voilà, het officiële seizoen zit er op, maar hou je nog klaar voor de grote prijs Nottebohm, het slotfeestje, de verrassingsrit en de nachtrit! Check af en toe onze twitter want ook daar zal er nog wel geluld worden...

Bedankt mannen (en vrouwen) voor het leuke seizoen, spijtig dat het erop zit, maar voorzie volgend jaar iets beter dinsdagweer en een andere verslaggever!