dinsdag 15 mei 2012

3 - 0

Zoals we gewend zijn ook deze dinsdagavond een tour tussen de buien door. De B- en L-ploeg zijn bijna even talrijk als de A-ploeg. De voorzitter werkt vanavond aan zijn burgerlijke staat dus gaan wij met de Mil op stap. De groep ziet er beetje afwisselend uit met een groen deel die de nieuwe tenue nog niet hebben en een ander deel in het blinkend nieuw zwart.

We vertrekken langs de spoorlijn richting St-Job. Onderweg proberen we elk technisch stukske mee te pakken om te werken aan onze techniek (zie vorig verslag). We pakken een afdalingske mee haaks op de brug Rommersheide en ook nog een leuke vanaf de brug recht naar de autocontrole.

Van daaruit gaat het naar het park van Brasschaat voor een volgend stukje techniektraining. Op een pittig bergje geraken 3 Scott’s boven (Mil D, Tom T, Stijn B) en 0 Cannondale’s. Van dit salonbikersmerk was er namelijk niemand opgedaagd.

Via Maria-ter-Heide gaat het naar het klein militair domein. Ook hier pakken we de mooiste singletracks mee en een heel klein beetje regen. De B-ploeg is hier ook aan ’t rondbrakken maar die hebben al wat meer regen gezien. Even later is het weer aan Mark B om te laten zien hoe snel hij een band kan vervangen.

De terugweg gaat langs het schietveld recht naar Overbroek. In de sprint gaat Gert A van veel te vroeg aan. Hij wordt nog teruggepakt door Jef VD, Paul M en Stijn B met zijn nieuwe scott 29er in de nieuwe clubkleuren. Net terug in de kroon begint het hard te regenen. Pech voor de B- en L-ploeg die een net iets grotere toer doen.

PS: Onderweg van de kroon naar Wezel in de gietende regen nog naast een ree gereden op minder dan 1m afstand!

 By Gert