dinsdag 30 juni 2009

Toerke Benny C

Zalig terraskesweer, maar wij moesten eerst nog mountainbiken. Geen probleem want TurboCarvers aka OrBenny aka den Benny van Liesbeth ging ons rondleiden in zijn oude habitat.

Via de Hoekstraat reden we het MD op. Ter hoogte van de mooiste asfaltstrook van MtH en omstreken kiezen we, echte mountainbikers die we zijn, voor het pad er net naast. Het kan bijna niet anders of iemand is hier gevallen. Het pad lag er door de schildpadjes die er wel eens passeren redelijk hobbelig bij.

Door de macht der gewoonte slaan we aan het kruispunt van MtH toch weer het verkeerde paadje in. De aangelegde fietspad zorgde ervoor dat de historische aanlooproute tot het Klein Schietveld wat is verlegd.

Even verder maar na talloze mooie paadjes rijdt Stijn B even plat. Zijn vormpeil is niet zo best blijkbaar. Zondag had hij ook al gezegd dat er enkele spaken waren gebroken toen hij niet kon volgen... :)

Door de warmte hebben weinigen behoefte om te zeuren om harder te rijden al vragen de vele singletracks ook al veel van onze warme lichaampjes. We testen nog even iedereens springkwaliteiten en keren dan met een te reden gevoel naar de Kroon.

De eindspurt wordt natuurlijk gewonnen door Tom T, voor Stijn B en Mil D.

1 opmerking:

  1. Toch effe melden dat Marc B derde was in den eindsprint en ik 4de.

    BeantwoordenVerwijderen