zondag 10 juni 2012

Schilde-Halle

12 A’s aan de Kroon laten de voorzitter rustig alleen vertrekken. Die trekt zich daar natuurlijk geen bal van aan en neemt een verrassende start naar de vaart. Al snel sluit iedereen terug aan. Langs de Vaart gaat het naar de Brachtse Heide. Verder door gaat het via de golf naar het funpark in Schilde. Onderweg komen we een biker van Bike-Inn Herentals tegen die blijkbaar slecht kan verdragen om voorbijgestoken te worden. 10 man mag rustig passeren maar dan is het genoeg geweest en rijdt hij terug naar voor…

Op het bikepark is het natuurlijk speeltijd. Langs den bunker naar boven kan iedereen. De wortelafdaling lukt voor iedereen die het probeert ( de -32 jarigen ongeveer) maar naar boven rijden via het steilste stuk dat we kunnen vinden lukt er maar 3. Wim E, Kris D en Tom T na enkele pogingen. Via enkele omwegen komen we op het toerke van de 6u van Halle. Zelfs in omgekeerde richting kennen de meesten dit van buiten.

Tom T en Wim E hebben op het bikepark iets te veel gegeven en zitten met problemen. Tom T zijn achterband laat af en Wim E moet iets anders aflaten. “Varens” zijn het antwoord op een nieuwsgierige vraag van Ben V.

Jan M zit onderweg met goede benen maar zijn moraal zakt in de schoenen als we doorhebben dat we gaan finishen op ’t PR-stuk. Tom T pompt een laatste keer zijn band bij en gaat er in de sprint als eerste vandoor. Kris D rijdt het gat toe. Daarna komen Hugo K en Stijn B. Tom T moet vooraan passen met een te platte band. Hugo K draait net als eerste op het asfalt voor Kris D en Stijn B.

De laatste weken was den apres bij velen blijkbaar iets te grellig en 9 van de 13 A’s bollen aan de Kroon recht naar huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten