dinsdag 15 september 2009

Slotrit 2009

Ik heb de eer en het genoegen om een verslagske te mogen schrijven over de slotrit en -happening die gisterenavond plaatsvond, onder een matige opkomst: 11 A’s, 4 B’s en 4 L’s. Wel was er het wederoptreden van Bartje A, en kwam Gert K ook nog eens zijn tenue tonen. A en B reden samen, en Kris had met de Ladies afgesproken op een geheime locatie.

Een gedetailleerd verslag van de rit maken is dit keer wegens omstandigheden niet mogelijk, we vertrokken in de richting van Wezel, en reden over Gooreind naar Polygon. Onderweg zagen en hoorden we ergens vuurwerk (waarschijnlijk speciaal voor de slotrit afgestoken ;-)).

Van Polygon reden we off-road tot op de Miksebaan en vandaar kwamen we via een bosweggetje op de parking van de plaats van afspraak : taverne/restaurant de Stal in Sint-Job. De L-ploeg en Kris D waren hier ondertussen ook gearriveerd, wat Kris een HA (halverwege aanwezig) oplevert. We namen plaats op het terras, dat voor ons gereserveerd leek (er zat nl niemand anders…), en bovendien wilden we de andere klanten niet verontrusten als ze zo’n groene bende zouden zien binnenkomen. Na 2 consumpties (van de clubkas, waarvoor dank) vonden we het toch wat frisjes worden en kozen we in groep de terugweg via de Schotensteenweg. Het enige spektakel dat hier viel te noteren, komt van Jan van de B’s, die de werking van klikpedalen nog onderzoekt.

Bij aankomst in de Kroon werden we verwelkomd door Ladies Marina B en Els VB, en de ronde van traktaties werd meteen ingezet door Marina, die vorige week voor de tweede keer oma werd.

Hierna achtte Kris K het grote moment gekomen : de uitreiking van de bekers! Bij de Ladies werd Sandra D de eerste kampioene, voor Els VB en Marina B. Bij de B’s maakte Kristof VL zijn favorietenrol waar, met als tweede Bert A en als derde Filip VG. In de A-ploeg tenslotte won Tom T voor het tweede jaar op rij, niptjes voor Kris K, die een veilige voorsprong had op nummer 3, Gwen V.

Hierna werd het ene rondje na het andere gegeven en werd het laat, …heel laat. Ik moet hier van Raf VL nog vermelden dat Tom T vroeger weg was dan hem, terwijl Tom verlof had en Raf niet… Omstreeks 4u werden de Kroon en het seizoen afgesloten.

Persoonlijk slot: ik heb mij super geamuseerd dit seizoen, ook hard afgezien met momenten, maar ik denk dat ik er op mountainbike-vlak wel beter van geworden ben. Alleen de laatste weken was de form nogal ver te zoeken…
Merci dat ik mocht meerijden, ook en vooral aan degenen die mij uit de wind zetten of af en toe een duwke gaven.
Als gullie het goed vindt, tot volgend seizoen (in bloedvorm!) en zeker tot op de komende activiteiten!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten